Till HittaButiks startsida    Butiker     |     Erbjudanden     |     Sök butik     |     Butikssnack     |     Lägg till butik
Auktioner & annonser
Barn & leksaker
Bil, båt & mc
Böcker & tidningar
Datorer
Djur
Elektronik
Film & musik
Glasögon & linser
Hem & inredning
Badrum
Färg & tapeter
Heminredning
Heminredning, lantligt
Heminredning, modernt
Heminredning, retro
Heminredning, utländskt
Hushållsartiklar
Köksartiklar
Lampor
Ljuddämpande inredning
Ljus
Mattor
Möbler
Porslin & glas
Rengöring
Sovrum
Textil & gardiner
Hobby & samlingar
Hus & trädgård
Hälsa & skönhet
Klockor & smycken
Kläder
Konst & hantverk
Kontor & ekonomi
Ljud & bild
Mat & dryck
Mobil & telefoni
Presenter
Resor & biljetter
Spel
Sport
Vuxenbutiker

Hemlängtan.com
Hemlängtan.com är heminredningsbutiken som kännetecknas av design & kvalité. Vi säljer ett noga utvalt sortiment från Linum, Pappelina, Bloomingville, Iris Hantverk, Björk & Berries, Jabadabado, Joseph Bentley, Jellycat, Balders, Marits Vita Skrin med flera. Snabb leverans, säkra betalsätt samt endast 45:- i frakt, över 1000:- fraktfritt. Välkommen in i butiken!
Till butiken >>
Telefon: 0303-719022
Klick:5744
Kategorier: Heminredning, lantligt

Kommentera Rapportera felHur länge har Hemlängtan.com funnits?
Hemlängtan.com har funntis sedan 2009.

Varför startade ni webbutiken?
Vi startade butiken för att fullfölja vår dröm - att sälja heminredning som vi själva älskar och vill ha samt driva ett eget företag.

Vilka är ni som driver butiken?
Det är Jenny som driver butiken ihop med sin man Jesper.

Vilka handlar i er butik (ålder, kön etc)?
Åldersmässigt så är det ingen speciell grupp som utmärker sig. Annars så är det en övervägande del kvinnor som står som köpare. Förutom i kategorin "Trädgårdsarbete" där männen dominerar köpen av våra trädgårdsredskap av märket Joseph Bentley.

Vilken tid på året har ni som mest att göra?
Vid Jul.

Hur arbetar ni med att få goda relationer med era kunder?
Vi försöker alltid att svara våra kunder snabbt, mail besvaras inom 24h men oftast mycket snabbare. Vi jobbar även för att våra kunder skall ha sina paket så snabbt som möjligt och skickar därför paketen med DHL varje dag. Oftast så kan kunden hämta ut sitt paket dagen efter order.

Har ni även en fysisk butik?
Nej.

Vilka är fördelarna med att driva en butik på Internet?
En av de stora fördelarna är att man har en butik som är öppen dygnet runt - vi får en hel del ordrar mitt i natten! En annan fördel är att det inte krävs lika stora investeringar i fasta kostnader såsom hyra, butiksinredning och dyl, vilket gör att vi kan hålla lägre priser.

Vilka är era målsättningar och planer för framtiden?
Vi strävar alltid mot att utöka vårt sortiment och skapa fler unika och fina produkter som kan attrahera våra kunder. Vår produktfilosofi är att kunder ska hitta lite speciella och unika produkter tillsammans med mer storsäljande produkter. Vi är stolta återförsäljare från allt från små företag (till exempel dammvippor från sahlins struts och skyltar från Marits vita skrin) till större företag som Linum, Bloomingville och Pappelina.

Vad är bra att tänka på innan man startar upp en webbutik?
Det finns många delar att tänka på... En av de viktigare är kanske vilken ehandelslösning man väljer. Den påverkar nog ens framgång en hel del. Vi är väldigt nöjd med vår från Talex.se  Nytt på facebooksidan för Hemlängtan.com

  Ser du inte loggen? Då måste du logga in på facebook