Till HittaButiks startsida    Butiker     |     Erbjudanden     |     Sök butik     |     Butikssnack     |     Lägg till butik
Auktioner & annonser
Barn & leksaker
Bil, båt & mc
Böcker & tidningar
Datorer
Djur
Elektronik
Film & musik
Glasögon & linser
Hem & inredning
Hobby & samlingar
Hus & trädgård
Hälsa & skönhet
Klockor & smycken
Kläder
Konst & hantverk
Kontor & ekonomi
Ljud & bild
Mat & dryck
Mobil & telefoni
Presenter
Resor & biljetter
Spel
Sport
Vuxenbutiker

ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion
ADD9.se säljer nätets rockigaste kläder, accessoarer och smycken. Vi säljer märken som Killstar, Iron Fist, Disturbia, Liquorbrand, Toxico, Cuts & Stitches och Darkside. Vi får in nyheter varje vecka och garanterar snabb leverans och säkra betalningsalternativ.
Till butiken >>
Klick:50156
Kategorier: Rock & metal

Kommentera Rapportera fel


Butik Inlägg Kom. Läst  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Mycket, mycket bra service (1)  113586  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Jättenöjd!!   56860  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Super   51562  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Snygga prylar och snabb leverans (1)  43871  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Riktigt coola schyssta grejer!! (1)  39278  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Riktigt bra service! (1)  36571  
ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion Nöjd kund!! (1)  37543  Hur länge har ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion funnits?
ADD 9 öppnade sin butik i Visby den 27 juni 2009, efter cirka 5 månader öppnade jag även nätbutiken ADD9.se. I månadsskiftet oktober-november 2011 lade jag ner den fysiska butiken för att satsa 100% på näthandeln.

Varför startade ni webbutiken?
Från början var bara tanken att jag skulle ha en hemsida till mina gotländska kunder där de kunder planera sitt köp och se våra produkter. Efter hand hörde personer av sig från flera delar av Sverige och ville handla och det var då jag tog steget till att faktiskt även öppna nätbutik. Ett beslut jag absolut inte ångrar idag!

Vilka är ni som driver butiken?
Jag som driver nätbutiken heter Anders Pettersson och företaget finns i Visby.

Vilken tid på året har ni som mest att göra?
Under julen har vi som allra mest att göra, men eftersom jag är lite av en arbetsnarkoman är det den absolut bästa tiden på året! :-)

Hur arbetar ni med att få goda relationer med era kunder?
Kundservice är alltid prio ett för oss! Vi strävar efter att ge lika bra service på nätet som man kan få i en butik. För att ge nätets bästa service erbjuder vi live support som svarar direkt på alla frågor, snabb och spårbar leverans med Posten och 30 dagars öppet köp. Vi har byggt upp vår nätbutik så lättnavigerad och informativ som möjligt. Exempelvis hittar du storleksguide, information om märken och material och miljö- tänkande på vår sida - allt för att våra kunder ska känna sig trygga med oss och våra varor. Vi har även en livsstils-sida på ADD9.se där vi har bloggare, lookbooks och sköna tips!

Vilka är fördelarna med att driva en butik på Internet?
Den allra största fördelen är så klart att våra kunder kan se vårt sortiment när som helst på tider som passar dem. Man får ju även en mycket större kundkrets på nätet än vad en liten butik i Visby ger. Dessutom är jag helt säker på att ADD9.se har de allra trevligaste kunderna - varje dag på jobbet är kul!

Vilka är era målsättningar och planer för framtiden?
Fler och fler kunder hittar till vår sida och väljer oss vilket jag så klart tycker är helt fantastiskt. Genom hårt arbete, nya samarbeten och ett ännu mer spännande sortiment ser jag mycket ljust på framtiden.  Nytt på facebooksidan för ADD9.se - Quality Rock N Roll Fashion

  Ser du inte loggen? Då måste du logga in på facebook