Till HittaButiks startsida    Butiker     |     Erbjudanden     |     Sök butik     |     Butikssnack     |     Lägg till butik
Auktioner & annonser
Barn & leksaker
Bil, båt & mc
Böcker & tidningar
Datorer
Djur
Elektronik
Film & musik
Glasögon & linser
Hem & inredning
Hobby & samlingar
Hus & trädgård
Hälsa & skönhet
Klockor & smycken
Kläder
Konst & hantverk
Kontor & ekonomi
Ljud & bild
Mat & dryck
Mobil & telefoni
Presenter
Resor & biljetter
Spel
Sport
Vuxenbutiker

Passion of Sweden
Hos oss handlar du sexleksaker, glidmedel och sexiga underkläder tryggt och anonymt till riktigt bra priser. Samtliga varor är lagervaror vilket gör att vi kan skicka din beställning redan samma dag. Passion of Sweden innehar Svensk Distanshandels certifiering Trygg E-Handel.
Till butiken >>
Telefon: 020-446 000
Klick:38943
Kategorier: Sexleksaker

Kommentera Rapportera fel

Passion of Sweden är certifierad av Trygg e-handel.
Läs mer om certifieringenHur länge har Passion of Sweden funnits?
Vi har varit igång sen 2005. Så vi har många års erfarenhet och har under dessa år byggt upp ett riktigt stort och brett sortiment och en förhoppningsvis mycket nöjd kundkrets.

Vilka handlar i er butik (ålder, kön etc)?
Vi har en väldigt bred kundgrupp med både män och kvinnor i olika åldrar. Du måste dock vara minst 18 år för att handla hos oss. När vi startade så var det övervägande kvinnor som handlade. De senaste åren har vi dock märkt att allt fler män handlar hos oss, vilket vi tycker är riktigt kul. Detta är kanske inte så konstigt eftersom utbudet av sexleksaker för män blivit väldigt mycket bättre de senaste åren.

Vilken tid på året har ni som mest att göra?
Det är faktiskt förvånansvärt jämnt fördelat över året. Av förståliga skäl så är det kanske inte så många som vill lägga våra produkter som en klapp under granen på julafton och därför så har vi en relativt liten ökning just under julhandeln. Den största ruschen brukar vara under semestern, då folk verkligen har tid att ägna sig åt sin partner och sig själva.

Hur arbetar ni med att få goda relationer med era kunder?
Att hålla en god relation till våra kunder är något som är otroligt viktigt för oss. Vi ser till att erbjuda en riktigt bra kundtjänst där kunderna kan få ärliga och snabba svar på sina frågor. Vi är även väldigt noga med att alltid vara lyhörda på vad våra kunder har för åsikter och synpunkter. Vi ser det som ett jättebra sätt att få en god relation till våra kunder och samtidigt utveckla vår verksamhet. Vår ambition är att det ska vara smidigt, tryggt och roligt att handla hos oss.

Har ni även en fysisk butik?
Nej, vi har valt att endast ta emot beställningar över nätet. På så sätt så kan vi fokusera till hundra procent på att erbjuda god service och snabba leveranser via nätet och att utveckla vår nätbutik på bästa sätt.  Nytt på facebooksidan för Passion of Sweden

  Ser du inte loggen? Då måste du logga in på facebook


Erbjudande från
Lustjakt AB

Ange "Present" och få en gåva med din order
Om du i kassan anger "Present" som kampanjkod när du beställer så skickar vi med en present i din order för ett värde upp till 150Kr.
0:-
Till butiken >>
Erbjudande från
Lustjakt AB

Sommargåva
Om du uppger "sommargåva" i kassan när du handlar så bjuder vi på en riktigt fin present som vi lägger i din order.
0:-
Till butiken >>
Erbjudande från
Lustjakt AB

We-Vibe 2
En av de mest revolutionerande leksaker som kommit de senaste tio åren. Detta är en leksak som till viss del förändrat vår syn på hur sexleksaker kan användas.
1195:-
Till butiken >>